BouwensXplore

Ga jij graag zelf op onderzoek uit? Ben je nieuwsgierig en heb je een brede interesse? En zit je in groep 8 en heb je het advies gekregen om je aan te melden voor vmbo-gt of havo? Dan past BouwensXplore misschien wel bij jou!

BouwensXplore is een nieuwe leerstroom binnen het Bouwens waarin jij de ruimte krijgt om jezelf beter te leren kennen én te ontdekken. Je maakt kennis met de leerdoelen van alle vakken en je bepaalt samen met je coach hoe jouw week eruit ziet. Na 4 of 5 jaar verlaat je het Bouwens met een diploma op zak!

 

Verken je toekomst

Je gaat op ontdekkingstocht naar wie je bent en wat je (later) zou willen doen. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met andere leerlingen, coaches, vakdocenten, ouders/verzorgers en medewerkers van bedrijven en instellingen uit de regio. Je ontdekt wat je al goed kunt, maar ook wat je nog moet leren.

Je werkt voor een groot gedeelte op onze school, maar zeker ook daarbuiten aan je eigen ontwikkeling. Dat noemen we 'over de heg kijken'.

 

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij samen met je ouders/verzorgers deze ontdekkingstocht aangaan? Denk jij zeker niet in hokjes, maar wil je nieuwsgierig over die heg blijven kijken? En zie je het als een uitdaging om een pionier te zijn bij BouwensXplore? Kom dan naar onze informatieavond!

 

Aanmelden BouwensXplore
Tijdens de aanmelddagen in maart geef je aan dat je in deze groep wilt komen. Na de aanmelding plannen we met jou en jouw ouders/verzorgers een persoonlijk gesprek.

Een echte BouwensXplore-leerling heeft vast vragen!
Stel deze vragen dan aan de instroom coördinatoren via instroom@hetbouwens.nl.

ANGY 5103
BouwensXplore animatie
ANGY 5092
BouwensXplore