15-5-2024 woensdag 15 mei 2024

Marc Demandt nieuwe rector van
het Bouwens van der Boijecollege

Het bestuur van LVO heeft Marc Demandt benoemd tot rector van Het Bouwens in Panningen. Marc start op 1 augustus a.s. en volgt de huidige rector Annemarie Lukassen op. Momenteel is hij directeur van Bisschoppelijk College Broekhin in Roermond.

Marc: “Ik zie ernaar uit om me te verbinden aan Het Bouwens en samen met het team aan de slag te gaan!”

Als docent economie aan het mbo startte Marc zijn onderwijsloopbaan. Een aantal jaar later maakte hij de overstap naar het voortgezet onderwijs bij Broekhin. Marc is begonnen als docent en mentor en doorgegroeid via verschillende posities zoals sectieleider, teamcoördinator en teamleider naar adjunct directeur en zijn huidige functie als directeur.

Centraal in zijn loopbaan staan de thema’s verbindend leiderschap, pedagogisch handelen, talentonderwijs en kansengelijkheid.

We wensen Marc Demandt veel succes als rector van Het Bouwens

Marc Demandt Bewerkt