Ouderavond 3-havo, 3-vwo en 4-vwo

Onderstaande informatie is ook naar ouders/verzorgers gestuurd. Vanwege de problemen bij Somtoday kan het zijn dat u deze informatie niet ontvangen heeft. .

Ouders van 3-havo en 3-vwo

Geachte ouders en verzorgers,

De mentoren bereiden, in samenwerking met de decaan/loopbaanadviseur, de leerlingen van de derde klassen havo en vwo voor op het kiezen van een profiel. Deze voorbereiding gebeurt onder andere in de lessen oriëntatie op studie- en beroepskeuze.

Op dinsdag 6 oktober 2020 is er een ouderavond georganiseerd waarbij u kennis maakt met de mentor en informatie ontvangt over de activiteiten die passen binnen deze keuzebegeleiding. De richtlijnen rondom het coronavirus maken dat de ouderavond niet fysiek op school zal plaatsvinden maar online. De mentor kan kiezen om de avond in één of in twee sessies te geven. Hij of zij zal u hiertoe middels een link met specifieke tijd uitnodigen. De bijeenkomst van de eerste groep zal om 20.00 uur starten.


Ouders van 4-vwo

Geachte ouders en verzorgers,

Op dinsdag 6 oktober 2020 is er een ouderavond georganiseerd waarbij u kennis maakt met de mentor. De richtlijnen rondom het coronavirus maken dat de ouderavond niet fysiek op school zal plaatsvinden maar online. De mentor kan kiezen om de avond in één of in twee sessies te geven. Hij of zij zal u hiertoe middels een link met specifieke tijd uitnodigen. De bijeenkomst van de eerste groep zal om 19.00 uur starten.

Datum

6 oktober 2020
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:00

Locatie

Online bijeenkomst
Categorie