Ouderavond 2-havo-vwo

Onderstaande informatie is ook naar ouders/verzorgers gestuurd. Vanwege de problemen bij Somtoday kan het zijn dat u deze informatie niet ontvangen heeft. 

Geachte ouders en verzorgers,

Graag nodigen wij u uit voor de algemene ouderavond van klas 2 havo-vwo op donderdag 24 september, tussen 19.00 en 20.30 uur. Tijdens deze avond kunt u kennis maken met de mentor en krijgt u meer informatie over het programma van het komende jaar.

Gezien de situatie rondom Corona, hebben wij er voor gekozen de avond digitaal, via het programma Teams, te organiseren. Natuurlijk is het naderhand altijd mogelijk individueel een afspraak te maken met de mentor van uw zoon/dochter om persoonlijke zaken te bespreken.

Hoe gaat het in zijn werk? U ontvangt via de mail een uitnodiging van de mentor voor een Teams vergadering. Via de link in de mail kunt u deelnemen aan het gesprek. We kiezen er voor, waar nodig, de klassen te verdelen in kleinere groepen, zodat er voldoende ruimte is voor een gesprek. De mentor zal u informeren over het precieze tijdstip. Het verzoek aan u is het bij ons bekende mailadres op juistheid te controleren in Somtoday. Mochten er wijzigingen zijn, dan kunt u deze doorgeven via het algemene mailadres van school: info@hetbouwens.nl.

Mocht u problemen hebben met het programma Teams dan kan uw zoon/dochter u wellicht een handje helpen. De leerlingen hebben in de thuiswerkperiode veel ervaring opgedaan met het programma. De mentor is natuurlijk ook altijd bereid te ondersteunen.

We hadden u liever persoonlijk ontmoet op school, maar hopen u op deze alternatieve manier toch goed te kunnen informeren over dit schooljaar!

Wij wensen u alvast een prettige en nuttige avond toe!

Met vriendelijke groet,
Ron Cremers
teamleider 2-havo, 2-vwo

Datum

24 september 2020
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:30

Locatie

Online bijeenkomst
Categorie