Lezing: ‘leer je puber nee zeggen’

Een thema-avond op Het Bouwens in Panningen met opvoedkundige Marina van der Wal: ‘Laten we stoppen met seksuele voorlichting geven! Fuck de bijtjes en de bloemetjes!’ Praten over intimiteit en seks: welke vader en welke moeder vindt dat nu niet lastig?

Ouders die zeggen dat ze redelijk makkelijk over seksualiteit praten, merken na een lezing over dit onderwerp op ‘dat je dit thema ook zo kunt bekijken, dát wist ik nog niet!’ De ouders die aangeven dat ze het wél lastig vinden om over de bijtjes en bloemetjes te praten – zeker met pubers – halen na deze avond met Marina opgelucht adem. Want: het is écht niet lastig en daar vertelt Marina graag over op 13 november 2019.

Deze avond gaat een vrolijke, intieme avond worden over echte liefde, privacy, hoop en toekomst voor onze kinderen. En áls er gebloosd moet worden, dan doet Marina dat zelf!

Opvoedkundige Marina van der Wal is zelf moeder van 2 ‘bijna-klaar-pubers’, bekend als opvoed-deskundige voor bladen, diverse radio en t.v.-programma’s en coauteur van Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek over het opvoeden van pubers. Zij is voor velen bekend uit de media als het gaat om opvoedkwesties zoals de ‘bangalijsten’ en ‘alcoholopvoeding’.

Eén van de bezoeksters die eerder de lezing ‘Puber in huis?’ bezocht vertelde na afloop: “Ik dacht even dat ik in het theater was. Zo leuk!” Van der Wal: “Het is fijn als mensen plezier hebben, deze avond. Maar laat ik duidelijk zijn: opvoeden gaat ook over het stellen van grenzen. Dat is namelijk ook een vorm van liefde voor je kind.

De avond begint om 20.00 uur Je kunt vanaf 19.30 uur binnenlopen. Toegang is gratis.
Aanmelden via mamacafepeelenmaas@outlook.com

Datum

13 november 2019

Tijd

20:00
Categorie