Aanmelden 2 Webinars: Mediawijsheid en Ouders van Nix

In november worden 2 Webinars gegeven door Vincent van gogh, team preventie. Hier hebben we aandacht voor 2 thema’s. Iedereen mag zich inschrijven via de onderstaande link.

Webinar: Mediawijsheid: wat gebeurt er achter de schermen:
aanmeldlink: https://vigo.webinargeek.com/achterdeschermen
Datum: 14 november om 19.30
Duur: ongeveer +/- 1,5 uur


Webinar:
Ouders van Nix: Hoe voer je dat gesprek dan?
Aanmeldlink: https://vigo.webinargeek.com/webinar-ouders-van-nix-hoe-voer-je-dat-gesprek-dan
Datum: 28 november om 19.30
Duur: +/- 1.5 uur

 

Webinar Mediawijsheid: Wat gebeurt er achter de schermen?
‘Jahaaa, ik kom zo eten. Het duurt niet meer lang zo!’ en ‘Iedereen zit op TikTok. Waarom mag ik er niet op?!’.

Kreten, en zo nog honderd meer, die ouders van opgroeiende kinderen dagelijks horen. De online wereld blijft een uitdaging. Wat doet jouw kind online? Hoe praat je met je kind over het gebruik van sociale media? En welk voorbeeld geef je als volwassene? Op 14 november, tijdens de Week van de Mediawijsheid, organiseren wij samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg een gratis Webinar: Wat gebeurt er achter de schermen? Consulent CJG Jeremy Kreefft en preventiewerkers Glenn Schellekens en Hein Hendriks van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg nemen je in dit Webinar mee in de online wereld. Het Webinar is gericht op ouders met kinderen tussen ongeveer 10 en 16 jaar.
Aanmelden kan via de link Klik hier

 

Webinar Ouders van Nix: Hoe voer je dat gesprek dan?
Hoe ga je als ouders in gesprek met je kind over alcohol, roken en drugs?  Wanneer ga je dat gesprek aan? Welke vragen kun je stellen, waar kun je op letten? Helpt het om grenzen te stellen of wordt het daardoor alleen maar spannender? Hoe staan andere ouders hierin? Elke leeftijd kent zijn uitdadingen en je bent niet de enige met zulke vragen. Elke leeftijd kent zijn uitdagingen als ouders en je zult niet de enige zijn met deze vragen. Meld je aan voor ons Webinar op 28 november Ouders van Nix en ontdek wat jij als ouder kan betekenen voor jouw kind(eren)! Want je hebt meer invloed dan je misschien wel denkt. Kim Fokkens en Emmy Zegers van Team preventie Vincent van gogh voor geestelijke gezondheid zullen jullie meenemen en willen graag met jullie het gesprek hierover.
Aanmelden kan via de link: Klik hier