Galastoet door Panningen op woensdag 31 mei

Op 26 mei ronden de eindexamenkandidaten van het Bouwens van der Boijecollege de centrale examens af. Tijd voor feest! Op woendag 31 mei zal er dan ook een bonte galastoet van prachtige voertuigen door het centrum van Panningen trekken met daarin en daarop alleen maar breed lachende leerlingen.

De voorbereidingen voor de examenleerlingen van vmbo, havo en vwo hebben veel tijd in beslag genomen. Wat moet je voor dit unieke evenement aantrekken? En met welk vervoersmiddel laat je je tot aan de voet van de loper brengen? Hoe dan ook: het is weer de kans om eens flink uit te pakken. Om over het vervoermiddel nog maar te zwijgen.

Galastoet door Panningen op woensdag 31 mei
De grote, snelle of creatieve voertuigen zullen weer ouderwets pronken en ronken door het centrum van Panningen. De galastoet trekt vanaf 19.00 uur vanaf het Gemeentehuis Peel en Maas naar de Blokker. Het publiek is van harte welkom!

Voeten van de vloer tijdens het galafeest
De hoofdrolspelers stappen ter hoogte van de Blokker uit. Daar is het begin van de rode loper. Door rijen dik publiek en soms op gevaarlijk hoge hakken proberen de examenleerlingen veilig de schuifdeuren van Dok6 te bereiken. Voor even wanen ze zich filmsterren en krijgen ze de aandacht die ze verdienen. En dan kan om 21.00 uur het feest los barsten!