De Boétegewoeëne Bouwenszitting

De Boétegewoeëne Bouwenszitting is weer terug! 

Het Bouwens viert op vrijdag 17 februari op unieke wijze vastelaovend. De aula van het Bouwens wordt omgetoverd tot een heus muziektheater en de line-up staat garant voor een ouderwets knalfeest. Minimaal 4 LVK- finalisten zullen deze ochtend acte de présence geven.

Onze grote publiekstrekker is zonder twijfel Pruuf Mar uit Ysselsteyn, de kersverse winnaar van het LVK in Venray. Stef en Tamara gaven in 2020 na hun optreden op het Bouwens aan dat ze kippenvel hadden op het podium! Daarnaast presenteren we met trots Hoondervel, De Breurkes, Danny Pouwels en Prins & Aod prinse Graashook.

In alle vroegte vertrekken veel leerlingen te voet naar het Bouwens. Het programma start om 9.05 uur en eindigt ongeveer om 12.00 uur.

De aftrap van de mooiste tijd van het jaar!
Beelden spreken meer dan woorden, dus we delen graag het filmpje van de vorige Boétegewoeëne Bouwenszitting in 2020.
Wat een feest! Wij hebben er zin in!