Online workshop: Hulp bij studiekeuze

Hoe kun je als ouder je kind helpen bij het maken van een studiekeuze? Volg gratis een online workshop!

Het maken van keuzes is voor jongeren niet gemakkelijk. En voor jou als ouder kan het lastig zijn om je kind hierin te begeleiden. Een heel belangrijke keuze, namelijk die voor een vervolgopleiding na het voortgezet onderwijs, staat wél al bijna voor de deur. Over een paar maanden sluit namelijk de termijn al waarin je kind zich kan aanmelden voor een vervolgopleiding!

De Bibliotheek Maas en Peel helpt
Om jou als ouder te helpen bij de begeleiding van je kind zodat er een goede keuze gemaakt kan worden, organiseert de Bibliotheek Maas en Peel een online workshop speciaal voor ouders van alle leerlingen in het voortgezet onderwijs (VO) die binnenkort een studiekeuze moeten maken. Tijdens deze interactieve workshop geeft Sjoerd Bongaerts van Young Talent Coach veel praktische handvaten en tips die hierbij helpen. Wat kun je als ouder doen om te helpen? En wat kun je beter niet doen? Sjoerd vertelt je hier tijdens deze avond graag meer over!

Meld je gratis aan
De workshop vindt online plaats op maandagavond 14 maart, om 19.00 uur. En is dus specifiek bedoeld voor ouders. Meer informatie vind je op de website van de Bibliotheek Maas en Peel. Daar kun je je meteen ook aanmelden. Na inschrijving ontvang je de link naar de online workshop, die via Microsoft Teams wordt gehouden.