Webinar Less Depress 17 februari

De coronacrisis heeft grote sociale gevolgen, vooral ook voor jongeren. Het is duidelijk dat er grote zorgen zijn over het mentale welzijn van jongeren.

(Zorg)organisaties zien steeds meer jongeren met psychische klachten zoals angst, depressie, eenzaamheid en/of eetproblemen als gevolg van de coronacrisis. Veel ouders maken zich dan ook (terecht) zorgen om de mentale gezondheid van hun zoon of dochter.

Ben je een ouder en wil je weten welke invloed de coronacrisis op de geestelijke gezondheid van jouw kind kan hebben?  Volg dan de gratis online uitzending ‘Webinar Less Depress’!
Wat is het effect van de coronamaatregelen op het puberbrein? Hoe kun je depressie signaleren bij jongeren en welke stappen kun je als ouder zetten om jouw kind te helpen? Zijn enkele vragen die aan bod komen tijdens dit webinar.

Meer informatie over de Webinar Less Depress

Klik hier en meld je direct aan voor de gratis webinar