Voorlichtingsavonden Venlo

De Voorlichtingsavonden Venlo gaan door volgende week.
Vandaag hebben de leerlingen die deelnemen een brief ontvangen met de indeling en lokalen bij Fontys Venlo. Wel gelden er extra veiligheidsmaatregelen: ieder dient een mondkapje mee te nemen en vooraf een zelftest te doen. Leerlingen kunnen vooraf, indien nodig, een extra test bij de receptie van Het Bouwens halen.
Meer informatie staat op: www.voorlichtingsavonden-venlo.nl

Heeft de leerling de brief niet ontvangen, mail dan naar g.kaelen@stichtinglvo.nl

 

Elk jaar organiseert de decanenkring Venlo en omstreken voorlichtingsbijeenkomsten voor leerlingen van de bovenbouw havo en vwo. De deelnemende scholen zijn het Bouwens van der Boijecollege, het Dendron College, het Blariacumcollege, College Den Hulster, het Valuascollege en Gilde Opleidingen (vavo). De leerlingen (en hun ouders) kunnen zich op deze avonden laten voorlichten door inleiders van opleidingen uit het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) en het Wetenschappelijk Onderwijs (WO). Er worden 3 voorlichtingsavonden georganiseerd. Op elke avond is er weer een ander aanbod van opleidingen.