Rooster in Somtoday

Sommige leerlingen ervaren problemen met de weergave van het rooster in de app van Somtoday. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het niet juist synchroniseren van de app op de telefoon met de database van Somtoday.

Algemene tips om dit op te lossen zijn:

  • Wissel in de app eens van tabblad. Dan worden de gegevens altijd ververst.
  • Log een keer uit en log opnieuw in.
  • Zet bij de instellingen van de app dat je updates automatisch wil laten uitvoeren.
  • Wis een keer de cache-geschiedenis en cookies.

Of log eens in op de webversie van Somtoday. Bij voorkeur op een PC of tablet. De webversie is uitgebreider en inzichtelijker voor ouders en leerlingen. Niet alleen voor het rooster maar vooral ook voor inzage in de cijfers. Klik op www.hetbouwens.nl helemaal rechtsonder op ‘Somtoday’.

Log als leerling in met dezelfde inloggegevens als Offce365/Itslearning. Of log als ouder in met de inloggegevens van het ouderaccount voor Somtoday.

Succes!