Start schooljaar

Beste ouders en leerlingen,

Hopelijk hebben jullie, na het bijzondere schooljaar 2019-2020 een mooie zomer beleefd.

Vandaag start het nieuwe schooljaar en hierij wil ik jullie informeren over de eerste dagen en hoe het Bouwens omgaat met de huidige maatregelen ter verspreiding van het coronavirus. Voor de maatregelen verwijs ik jullie naar de brief die als bijlage is bijgevoegd.

Programma brugklassen: vanaf dinsdag 25 augustus start de introductieweek voor de brugklassers die duurt tot en met vrijdag 28 augustus. Daarover is deze informatie verstuurd bij de start van de zomervakantie. De brugklasleerlingen starten op maandag 31 augustus met de lessen volgens rooster.

Voor de overige leerjaren is het programma voor de komende week als volgt:

  • Maandag 24 augustus, 9.00 uur: boeken ophalen. Lokalenschema is aanwezig op school.
  • Dinsdag 25 augustus, introductiedag. Informatie wordt per leerjaar en leerstroom verstuurd en maandagmiddag wordt op de website het lokalenschema voor de introductie geplaatst.
  • Vanaf woensdag 26 starten de lessen volgens rooster.

De klassen- en clusterindeling is voor een groot deel afhankelijk van keuzes van profielen, keuzevakken en groepsgroottes, daardoor is het wisselen van klas niet vanzelfsprekend.

Inloggen Somtoday

Gedurende de zomervakantie is Somtoday niet beschikbaar geweest en was het niet mogelijk om in te loggen in Somtoday. Vanaf heden is Somtoday weer beschikbaar. Uw inloggegevens hiervoor zijn niet gewijzigd. Uw gebruikersnaam is uw e-mail adres. U kunt ook kiezen voor wachtwoord vergeten. Mocht het onverhoopt toch niet lukken kunt u een e-mail sturen naar info@hetbouwens.nl.

Tot slot wil ik iedereen een goed schooljaar toewensen!

Download hier de brief met alle informatie over start schooljaar 20-21