Voordelige laptop aanschaffen via Studywise

Werk je tijdens of na de lessen met een laptop of ga je dit volgend schooljaar doen? En ben je op zoek naar een goede laptop voor een leuke prijs? Kijk dan eens in de webshop van Studywise.

In de webshop van Studywise hebben we twee verschillende laptops geselecteerd. Deze modellen kunnen we als LVO-scholen goedkoop aanbieden met extra garantie. Hiermee schaf je een goede laptop waarmee je direct aan de slag kunt. Op alle laptops die besteld worden via Studywise ontvang je gratis twee jaar fabrieksgarantie. Je kunt die garantie uitbreiden door voor het garantiepakket “Garantie en Reparatie” te kiezen.

De Probook X360 11,6 inch is ideaal voor leerlingen die regelmatig een robuust apparaat mee naar school nemen. En je krijgt hier ook nog een gratis wetenschappelijke rekenmachine bij! Via de website kun je tevens een passende sleeve of rugzak bestellen.

Kijk snel op: https://shop.studywise.nl/lvo-het-bouwens/