Schoolexamens en Itslearning

Beste ouders en leerlingen,

Vandaag zijn de leerlingen gestart met het onderwijs op afstand. Dat geldt echter niet alleen voor de leerlingen van het Bouwens, waardoor het programma Itslearning op sommige momenten erg traag werkt hebben we begrepen. We hebben begrepen dat hier aan gewerkt wordt en dat door Itslearning extra capaciteit gerealiseerd wordt.

Voor de examenleerlingen heeft de minister gisteren beslist dat het schoolexamen afgerond kan worden en dat de voorbereidingen voor de praktische examens wel plaats kunnen vinden. Echter alles volgens de richtlijnen van het RIVM en alleen voor leerlingen die klachtenvrij of niet in quarantaine zijn. In de bijlage staat op welke manier het Bouwens hier gehoor aan wil geven. Ik wil echter benadrukken dat dit onder voorbehoud van organiseerbaarheid is. Daarnaast hebben we afgelopen dagen ervaren dat de maatregelen vanuit het RIVM of de overheid wijzigen, daar zullen wij ook gehoor aan geven.

Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben dan kunt u terecht bij de mentor of de teamleider van uw zoon of dochter.

Download hier de brief over de schoolexamens

Tevens wens ik u allen veel sterkte in deze onwerkelijke tijd en, zoals de minister zei: pas een beetje op elkaar!

 

Met vriendelijke groet,

Annemarie Lukassen

Locatiedirecteur