Somtoday en Itslearning

Het Bouwens maakt vanaf dit schooljaar gebruik van Somtoday en Itslearning. Hieronder wordt toegelicht hoe je hier kunt inloggen.

Somtoday

Inloggen op Somtoday kan vanaf 16 augustus. Somtoday is ons nieuwe  Leerling Administratie Systeem en vervangt Magister. In Somtoday kunnen leerlingen en ouders het lesrooster, cijfers, aan- en afwezigheid, NAW-gegevens en het huiswerk inzien. Zodra de ouderaccounts geactiveerd kunnen worden, ontvangt u van ons een mail met de bijbehorende inloggegevens.

Inloggen

Via deze website kun je inloggen op Somtoday: lvoa.somtoday.nl

  1. Klik vervolgens op Aanmelden.
  2. Vul je volledige gebruikersnaam in (dus hb00000000@leerling.hetbouwens.nl)
  3. Vul het bijbehorende wachtwoord in

Somtoday App

De Somtoday-apps in de app-store van je telefoon en/of tablet kunnen (nog) niet gebruikt worden. In de loop van schooljaar 2019-2020 activeren we de Somtoday-apps. Als het zover is dan sturen we je een berichtje.


Itslearning

Itslearning is onze Elektronische Leeromgeving (ELO). Leerlingen hebben hier vanaf 19 augustus toegang tot. In Itslearning krijgen leerlingen per vak toegang tot o.a. een planner/studiewijzer en het digitale lesmateriaal uit het bij Iddink bestelde boekenpakket. Daarnaast kunnen vakdocenten ook gebruik maken van digitale toetsen/overhoringen, taken klaarzetten of opdrachten die digitaal ingeleverd moeten worden.

Inloggen

Via deze website kun je inloggen op Itslearning: lvo.itslearning.com

  1. Klik vervolgens op Aanmelden met LINC (Office 365) account.
  2. Vul je volledige gebruikersnaam in (dus hb00000000@leerling.hetbouwens.nl)
  3. Vul het bijbehorende wachtwoord in

Itslearning App

De Itslearning App geeft leerlingen toegang tot Itslearing op het apparaat dat zij het meest gebruiken. De Itslearning App is te downloaden uit de app-stores: