285 nieuwe leerlingen voor het Bouwens

In maart maken kinderen uit groep 8 de keuze voor hun middelbare school. Op het Bouwens van der Boijecollege schreven maar liefst 285 leerlingen zich in tijdens de aanmelddagen van 18 en 19 maart. Daarmee meldden zich meer leerlingen aan dan verwacht werd.

Annemarie Lukassen, locatiedirecteur: “Het Bouwens is blij met het aantal van 285 nieuwe brugklasleerlingen in het nieuwe schooljaar. Het vertrouwen dat leerlingen en ouders hiermee laten zien, motiveert ons om door te gaan op de ingeslagen weg. Afgelopen jaren hebben we gewerkt aan mogelijkheden voor talentonderwijs, heeft het Bouwens het Technasium-predicaat ontvangen en is het gymnasium doorontwikkeld. De erkenning van Excellente scholen voor vmbo-basis was natuurlijk al een mooie mijlpaal, maar dit ook verder doorontwikkelen voor nieuwe leerlingen maakt die erkenning nog mooier.

Wij kijken er naar uit om met en voor onze nieuwe leerlingen en hun ouders het onderwijs de komende jaren vorm te geven.