Leerlingen zingen bij opening gemeenschapshuis in Kepèl

Afgelopen weekend is het gemeenschapshuis in Panningen geopend. Vijf leerlingen van het Bouwens, Guusje en Robine Kamphuis, Dali Lucker, Janine Janssen en Nina Selen, hebben in wisselende combinaties liedjes gezongen, van hedendaagse hits tot bijzondere gospelklassiekers. Op basis van de reacties van het publiek hebben ze indruk gemaakt. Na afloop kregen ze een luid applaus en Paul Jacobs, secretaris van de stichting het gemeenschapshuis in Kepèl, sprak de hoop uit dat leerlingen gebruik gaan maken van de voorzieningen van deze ontmoetingsplaats.

Daarnaast openden 4 leerlingen van het Bouwens zaterdag tijdens het officiële gedeelte een kunstwerk: 270 handgeschilderde letters die samen een woordzoeker vormen. Ongeveer 100 Bouwens leerlingen werkten onder leiding van docenten Karin Smit – van Hensberg en Evelien Jakobs aan het 3 meter lange kunstwerk.