Het Bouwens verrast met optreden DJ

Datum: 9 oktober 2017
Tijdstip: 
Locatie: 

Op woensdag 4 oktober werd op het Bouwens een spetterend optreden verzorgd door het bekende DJ duo ‘Glow in the Dark’. Het duo gaf dit optreden ter promotie van het nieuwe album LITUATIE 2 en als kick-off van een nieuw jaar ‘VMBO On Stage’.

Het optreden was speciaal voor de vmbo-leerlingen van het Bouwens. Zij wisten niet dat de DJ’s zouden komen en het optreden werd dan ook door de leerlingen van het Bouwens met groot enthousiasme ontvangen. 

VMBO on Stage

VMBO on stage is een landelijk concept waarin vmbo-leerlingen zich voorbereiden op hun toekomst. Maar liefst 63 vmbo-scholen draaien het loopbaanoriëntatieproject ‘VMBO On Stage’. Hierbij wordt er onder andere een groot beroepenfeest voorbereid. Deze voorbereidingen leiden uiteindelijk tot het beroepenfeest op 13 maart 2018 waarbij vmbo-leerlingen verschillende beroepsbeoefenaren ontmoeten om zich zo voor te bereiden op hun toekomst. 

Dit jaar vindt het beroepenfeest voor leerlingen van het Bouwens plaats in het Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg. Twee weken daarna gaan de leerlingen de bedrijven bezoeken waar zij een “match” mee hebben gemaakt. ‘VMBO on stage’ helpt leerlingen bij het maken van een bewuste keuze voor een vervolgopleiding, het verbeteren van hun sociale vaardigheden en het bouwen van een duurzaam netwerk.

Hier in een Youtube-filmpje van het optreden te vinden.