Welkom bij ons

In de komende maanden zul je een belangrijke stap zetten: de keuze voor het voortgezet onderwijs. Een andere school betekent ook een nieuwe leeromgeving, nieuwe vrienden en meerdere docenten die de plaats innemen van de vertrouwde juf of meester van de basisschool. Op het Bouwens ben jij van harte welkom!

Op deze website vind je veel informatie over de stap naar de middelbare school en natuurlijk hoe en wanneer je kennis kunt komen maken op het Bouwens! Kijk hiervoor op de pagina over de informatieavonden en Open dag.

Brugbibbers

Sommige leerlingen vinden de overstap naar het voortgezet onderwijs heel groot. Voor hen hebben we het programma 'Brugbibbers' ontwikkeld. In de periode voor de zomervakantie kom je een aantal keren op het Bouwens en maken we je wegwijs in de school, beantwoorden we je vragen en maak je kennis met mensen in de school die voor jou belangrijk kunnen zijn.

Op woensdag 16 mei 2018 start weer een nieuwe serie van de cursus Brugbibbers, voor kinderen die enorm opzien tegen de brugklas. Aanmelden kan tot 16 april. Kijk in  de folder voor meer informatie of stuur een mail naar brugbibbers@hetbouwens.nl

Klik hier voor meer informatie over brugbibbers (folder 2018).